Menu

4-seizoenen banden

Alle vernoemde prijzen zijn vanaf prijzen inclusief monteren, nieuwe ventielen, balanceren, verwijderingsbijdrage en btw.*

4-seizoenen banden zijn hèt alternatief voor mensen die weinig kilometers maken en toch uitstekende grip willen hebben onder winterse omstandigheden. In de zomer slijten 4-seizoenenbanden amper meer dan zomerbanden en hebben ook dan een uitstekende wegligging en stabiliteit. De 4-seizoenen banden van tegenwoordig zijn tevens geschikt voor landen waar winterbanden verplicht zijn (mits er nog minimaal 4mm op zit) Ook worden de omlegkosten hiermee bespaart.

Er is verschil gemaakt tussen Budget banden en A-merk banden. Als Budget banden gebruiken wij onder andere de merken Hifly of Ovation. Deze banden hebben, ondanks de prijs, toch vaak hele gunstige banden labels en zijn uitermate geschikt voor auto's die minder kilometers maken. Als A-merk hanteren wij Nexen, Maxxis of GT-Radial. Nexen is een opkomend Koreaans merk en o.a. eerste montage bij veel koreaanse auto's, Volkswagen en Renault,. Maxxis bestaat al vele jaren en levert naast autobanden ook truckbanden, motorbanden, fietsbanden etc., In de autosport is maxxis niet meer weg te denken.  GT-Radial streeft altijd naar goede bandenlabels en is eerste montage van Citroën, Peugeot en Dacia. Uiteraard kunnen wij (bijna) elk merk leveren, aarzel dan ook niet om ons te bellen of te mailen voor een scherpe prijsopgave. Ook lease rijders kunnen een prijsopgave door ons laten doen, vaak kunnen ze de banden toch vergoed krijgen van hun leasemaatschappij. 

 

Staat uw maat hier niet tussen, of bent u opzoek naar een speciaal type band, vul dan hieronder het contact formulier in met daarin de juiste bandenmaat en evt. het type zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen.

 

 

Als u ook vermeld hoeveel kilomters u per jaar rijdt, wat het merk en type van uw auto is en of u opzoek bent naar een A-merk band of een goedkoper alternatief, dan kunnen we u nog gerichter adviseren.

Vergeet uiteraard niet uw email adres en of telefoonnummer te vermelden, zodat wij zo spoedig mogelijk met u contact op kunnen nemen.

* Prijswijzigingen onder voorbehoud.

 

Contact

Bandencentrum Diessen
Bukkumweg 16a
5081 CT Hilvarenbeek

T: 013-5053979
E
info@bandencentrumdiessen.nl