Menu

Gebruikte banden

Waarom gebruikte banden laten monteren?

✓ Aantrekkelijke prijzen

✓ Duurzaam

✓ Veilig

Een gebruikte band is nog niet altijd versleten. Er zijn zelfs genoeg gebruikte banden die bijna zo goed van kwaliteit zijn als een nieuwe band. Alle gebruikte banden die wij leveren worden bij ons uitgebreid gecontroleerd en getest. Het voordeel van gebruikte banden is dat deze voor u een stuk goedkoper zijn dan nieuwe banden. Meer hergebruik scheelt in grondstoffen, energie, water en afval. Zo draagt u dus ook een steentje bij aan een beter milieu. Alle gebruikte banden worden bij ons uitgebreid gecontroleerd, zodat u altijd veilig de weg op kunt.

 

Waarop controleren wij gebruikte banden?

✓ Profieldiepte

✓ Uitdroging

✓ Beschadigingen

Wanneer de profieldiepte van een band nog goed is, de band niet uitgedroogd is en er geen (grote) beschadigingen zijn aan de band en de band niet te oud is, dan wordt de band goedgekeurd. U kunt dan gewoon met een gebruikte band rijden.

 

Een gebruikte band bestellen

Gebruikte banden hebben wij in diverse maten en van diverse merken op voorraad liggen, zowel zomer-, winter-, als 4-seizoenenbanden. Gezien ons assortiment regelmatig wisselt kunt u het beste contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 en van 12.30 uur tot 17.00 uur.

Contact

Bandencentrum Diessen
Bukkumweg 16a
5081 CT Hilvarenbeek

T: 
+31(0)13 505 39 79
E: info@bandencentrumdiessen.nl