Menu

Landsail

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan...

 

Landsail banden, een ruime keuze!

De Landsail LS288 is een moderne personenwagenband en heeft een uitgebalanceerd en geoptimaliseerd profiel. De band combineert veiligheid met een comfortabel rijgedrag. De Landsail LS988 is een Ultra High Performance band van zeer hoge kwaliteit. Deze band is speciaal ontwikkeld voor de grotere en snellere middenklassers en auto’s in het topsegment.

De Landsail LSV88 is een indrukwekkende bestelwagenband die tegen een stootje kan. De verstevigde basis in combinatie met het robuuste profiel maakt van deze band een imposante en betrouwbare partner.

De Landsail CLV1 is een SUV band in het topsegment.
De Landsail CLV1 garandeert comfortabel en veilig rijden onder alle weersomstandigheden. De Landsail CLV2 is ook speciaal voor SUV’s ontwikkeld. De versterkte opbouw en het unieke profielontwerp maken de band uitermate geschikt voor de grotere SUV’s. De Landsail CLV2 is een klasse apart onder de SUV banden.

De Landsail Winterlander is een winterband speciaal voor personenwagens en staat, onder alle extreme winterse omstandigheden, garant voor optimale prestaties. De Landsail Snow Star is een winterband speciaal voor het zwaardere werk. De speciale rubbersamenstelling met silica, de verzwaarde basis en het winterprofiel zorgen er voor dat de band, ook bij zeer lager temperaturen, soepel blijft. De Landsail Winterstar is een SUV winterband in het topsegment en koppelt, ook tijdens de winter, comfort en veiligheid aan elkaar. De soepele rubbersamenstelling vergroot de wegligging en maximaliseert het remgedrag op natte en besneeuwde ondergronden.
De Landsail Winterstar staat garant voor veel veilige winterkilometers.

 

 

 

Contact

Bandencentrum Diessen
Bukkumweg 16a
5081 CT Hilvarenbeek

T: 013-5053979
E
info@bandencentrumdiessen.nl