Menu

Nexen

klik op de afbeelding om naar de website van Nexen te gaan...

 

Nexen banden, een uitgebalanceerd alternatief

Nexen banden biedt een uitgebalanceerd assortiment van types en maten voor personenwagenbanden, light trucking en SUV’s in het high performance segment. De Nexen banden worden geproduceerd volgens de nieuwste technologieën en kenmerken zich door een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit.

Door de speciale rubbersamenstelling [ een optimale mix van grondstoffen ] en de doordacht opgebouwde profielen met een snelle afvoer van water en vuil presteren de Nexen banden onder alle weersomstandigheden optimaal. Ook wanneer er het uiterste van de band gevraagd wordt zoals bij plotseling hard remmen op een droog of nat wegdek of bij plotselinge uitwijkmanoeuvre presteren de Nexen banden indrukwekkend.

Nexen, driving tomorrow!

De Nexen winterbanden

De Nexen Euro-win 600/650/700 zijn winterbanden die maximaal presteren op een besneeuwde ondergrond of op een nat wegdek. Het speciale profiel van de Euro-win zorgt voor een uitstekende afvoer van vuil, water en sneeuw waardoor ook tijdens remmen op een besneeuwde ondergrond de auto bestuurbaar blijft en de kans op slippen aanzienlijk afneemt. De Nexen Winguard is een optimaal presterende winterband die niet alleen op een besneeuwde ondergrond perfecte wegligging en grip garandeert maar ook op een nat wegdek het voordeel van de winterse eigenschappen laat zien.

De Nexen Winguard 231 is uitermate geschikt voor de meer extreme winterse omstandigheden en heeft de mogelijkheid om met spikes te worden uitgerust. De Nexen Winguard Sport kenmerkt zich door een perfecte wegligging en maximale grip tijdens de winter. De Nexen Winguard SN houdt onder winterse omstandigheden de auto beter bestuurbaar en in combinatie met de korte remweg is deze winterband een klasse apart.

De Nexen zomerbanden

De Nexen CP641 is de ideale band voor personenwagens. De Nexen CP661is ontwikkeld voor de grotere auto’s in het middensegment. De Nexen CP671levert uitstekende rijeigenschappen en maximale grip zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. De Nexen CP672A kenmerkt zich door comfortabele en geluidsarme rijeigenschappen. De Nexen CP643A is een zomerband die indrukwekkende rijeigenschappen koppelt aan een comfortabele rijervaring. De Nexen N6000 is een high-performance zomerband. De Nexen N8000 zorgt voor optimale rijeigenschappen en maximale grip. De Nexen N9000 XL is een high-performance zomerband in het topsegment. De Nexen N’Blue ECOheeft een verminderde rolweerstand en zorgt een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot. De Nexen N’Blue HD biedt geweldige rijeigenschappen en rijervaringen maar spaart het milieu. De Nexen N’Fera SU1 heeft een optimale wegligging, uitstekende afvoer van vuil en water en ongeëvenaarde remprestaties.

De Nexen Roadian 542 combineert stabiel rijgedrag met maximale grip en superieur remgedrag.

De Nexen CP321 en de Nexen Radial AT zijn speciaal ontworpen voor de kleine en grotere bestelwagens. De Nexen Roadian AT is een band die geschikt is voor zowel de bestelwagen als SUV.

De Nexen Roadian HT is een multifunctionele band en kan zowel op de snelweg als op ruw terrein uitstekend uit de voeten. De Nexen Roadian 571is speciaal ontwikkeld voor de SUV en zorgt voor een comfortabele rit ongeacht de conditie van de weg. De Nexen Roadian AT2 is geschikt voor zowel on- als off-road gebruik. De Nexen Roadian HP presteert uitstekend op verschillende ondergronden.

De Nexen Roadian MT kan uitstekend uit de voeten op een modderig of ruw terrein. De Nexen N’Priz 4S is de all-season band van Nexen.

 

Contact

Bandencentrum Diessen
Bukkumweg 16a
5081 CT Hilvarenbeek

T: 013-5053979
E
info@bandencentrumdiessen.nl