Menu

Nokian

klik op de afbeelding om naar de site van nokian te gaan...

                                                 

Nokian banden: ontwikkeld, geproduceerd en getest in het hoge noorden (Finland) waardoor de banden zeer goed presteren in de meest extreme (weers)omstandigheden.  

Het Finse merk Nokian ontwikkeld en fabriceert al ruim 70 jaar veilige banden voor extreme (weers)omstandigheden voor alle seizoenen. In hun uitgebreide assortiment biedt Nokian banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s voor verschillende modellen. 

Nokian werkt constant aan de ontwikkeling van meer veilige, economische, comfortabele en milieuvriendelijke banden. De banden van Nokian zijn dan ook speciaal geschikt voor het rijden in veeleisende weeromstandigheden. Met zijn continue productontwikkeling streeft Nokian met name naar duurzame oplossingen voor veiligheid en het milieu. Het gehele productieproces wordt hierop aangepast.

Op het gebied van winterbanden is Nokian extreem sterk. In 1934 bracht Nokian als eerste een winterband op de markt en de beheersing van winterse condities kun je dan ook zien en voelen in elke Nokian winterband. 

Welkom bij Nokian Tyres! Nokian banden: ontwikkeld, geproduceerd en getest in het hoge noorden (Finland) waardoor de banden zeer goed presteren in de meest extreme (weers)omstandigheden. De Klok Banden is al jaren exclusief importeur van Nokian voor de Benelux. Het Finse merk Nokian ontwikkeld en fabriceert al ruim 70 jaar veilige banden voor extreme (weers)omstandigheden voor alle seizoenen. In hun uitgebreide assortiment biedt Nokian banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s voor verschillende modellen. Nokian werkt constant aan de ontwikkeling van meer veilige, economische, comfortabele en milieuvriendelijke banden. De banden van Nokian zijn dan ook speciaal geschikt voor het rijden in veeleisende weeromstandigheden. Met zijn continue productontwikkeling streeft Nokian met name naar duurzame oplossingen voor veiligheid en het milieu. Het gehele productieproces wordt hierop aangepast. Op het gebied van winterbanden is Nokian extreem sterk. In 1934 bracht Nokian als eerste een winterband op de markt en de beheersing van winterse condities kun je dan ook zien en voelen in elke Nokian winterband.

 

Contact

Bandencentrum Diessen
Bukkumweg 16a
5081 CT Hilvarenbeek

T: 013-5053979
E
info@bandencentrumdiessen.nl